BIZTONSÁG OTTHON
A gyermekünk a legféltetteb kincsünk, ezért óvjuk és védjük őt! A piciknek az első pár évben nem alakul még ki félelemérzetük, minden, ami eléjük tárul felfedezésre váró ismeretlen világ. A szülők és a környezet feladata, hogy a piciket megóvja a rájuk váró veszélyektől. A bababiztonsági kellékek nagyon fontosak, hogy teljes biztonságban tudh...
A gyermekünk a legféltetteb kincsünk, ezért óvjuk és védjük őt! A piciknek az első pár évben nem alakul még ki félelemérzetük, minden, ami eléjük tárul felfedezésre váró ismeretlen világ. A szülők és a környezet feladata, hogy a piciket megóvja a rájuk váró veszélyektől. A bababiztonsági kellékek nagyon fontosak, hogy teljes biztonságban tudhasd babádat már egészen pici korától mindaddig, mígy fel nem fedezte maga körül a világot. Újszülött korban figyelhetjük kisbabánk légzését légzésfigyelővel, vigyázhatunk a babára, a baba álmára bébiőrrel, majd amikor elindul felkutatni az otthon zegzugait, sarokvédőkkel, konnektordugókkal, szekrény- és fiókzárakkal, és ajtórácsokkal vigyázhatunk babánk lépteire.
Bővebben

BIZTONSÁG OTTHON 15 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Légzésfigyelő
  A bölcsőhalál minden szülő rémálma. A bölcsőhalál okai még ismeretlenek az orvostudomány előtt, annyi ismeretes, hogy az éjszakai alvás során következik be és újszülött kortól egy éves korig veszélyeztetettek gyermekeink. Okainak kutatása mellett egyenlőre egyetlen megelőző készüléket ismerünk: a légzésfigyelőt. A légzésfigyelő a baba éjszakai lélegzetvételeit figyeli. A légzésfigyelő a matrac alá helyezett tappancsokkal folyamatosan figyeli babád légzését, és riaszt, ha kihagyás történik benne, így megfelelő elsősegélyben részesíthated babádat, ha szükség van rá. Némely légzésfigyelő bébiőr is egyben így az éjszakai felébredést is jelzi. Különösen ajánlott a légzésfigyelő ikerbabáknak, koraszülött babáknak és kisebb APGAR - tesztel született babáknak. Bővebb tájékoztatót a bölcsőhalálról az Alicia.hu Baba magazinban olvashat.
 • Bébiőrző
  A bébiőr olyan eszköz, melynek segítségével babája minden lélegzetvételét hallhatja, hallhatja, ha felébred, hallhatja, ha felsír akkor is, ha nincs a közelben. Bébiőr működtethető elektromos hálózatról, de elemekkel is, így bárhová magával viheti a megadott távolságon belül. A bébiőrök adó és vételi távolsága több száz méter is lehet, így akár a közeli kertben is hallhatja babája hangját.
 • Hőmérő, lázmérő
  Fontos biztonsági és babaápolási kellék a lázmérő. Az Alicia.hu Bababoltban sok féle lázmérő közül választhat. A digitális lázmérők digitális kijelzőjén nem csak a mért eredmény látható, amelyet hangadással jelez a gép, de az utolsó vagy az utolsó két mért adat is megjelenik. Az utazó lázmérő szett kirándulás, vagy nagyobb utak elengedhetetlen kelléke. A flexibilis fejjel ellátott lázmérők feje rugalmas, így egészen kis babák hőmérsékletét is biztonsággal meg lehet mérni. Létezik cumi lázmérő csecsemőknek, de vízhatlan lázmérőt is megtalálható bababoltunkban a homlokhőmérő és fülhőmérős változat mellett.
 • Ajtórács
  Az ajtórács hasznos kiegészítő a kisbabás családoknál. Mikor már kisbabád kúszva-mászva elindul felfedezőútra le kell zárni előle a biztonságára veszélyes helyeket. Ilyen helyek a veszélyes lépcsők, lépcsőházak vagy a konyha illetve a fürdőszoba. A lezárt helyiségek mellett az ajtóráccsal a családi kutyát is távol tarthatod a kisgyerekedtől. Egyes ajtórácsok a nagyobb gyerekek biztonságát is garantálják, mivel olyan biztonsági zárral vannak ellátva, amelyet a gyerekek nem tudnak kinyitni.
 • Sarokvédő, biztonságos...
  Minden szülő óvja és félti gyermekét a külvilágtól és ennek érdekében a gyermektermékekre szakosodott gyártók több bababiztonsági terméket kínálnak. Gyermekbiztonság kategóriában gyűjtötte össze az Alicia.hu Babbolt mindazon termékeket, amelyek a gyermekek megóvására hivatottak. Legyen az otthon, kiságyban, fürdőszobában, utcán, utazáskor, kiránduláskor...
Mutat 1 - 15 / 15
Mutat 1 - 15 / 15