Kategóriák

Új termékek

» Nincs új termék

Cimkék

bababolt baba webáruház manola bútor gyerekbútor baba webshop online bababolt baba ágynemű garnitúra fejvédő ágynemű baldachin baba ágynemű eladó kbababolt baldachin ágynemű ágynemű garnitúra baba ágynemű gyerekszoba bútor manola gyerekbútor gyerekágy klups manolandia babaszoba bútor gyerekágyak bababolt sopron caretero bababútor autósülés akció eladó autósülés autósülés babaszoba gyerekágy leesésgátlóval autósülés eladó autós biztonsági ülés biztonsági autósülés gyerekülés ECE R44/4 baba bolt könnyű babakocsi babakocsi gyerekszoba szekrény 80x160 ágyneműtartós gyerekágy eladó gyerekágy gyermekágy akció eladó gyermekágy 70x140 gyermekágy baba bútor 60x120 70x140 gyerekágy ágyneműtartóval kiságy olcsó kiságy kiságy eladó baba kiságy gyerekszekrény manola kétajtós szekrény akciós kiságy kiságy olcsón eladó kiságy akciós gyerekszekrény babaágy nagy szekrény manola szekrény kiságy akció sport babakocsi babakocsi webáruház babakocsi akció eladó babakocsi babakocsi eladó etetőszék baba diszkont műanyag etetőszék olcsó etetőszék etetőszék akció baba áruház többfunkciós etetőszék fa etetőszék eladó etetőszék 4baby tako multifunkciós babakocsi tako babakocsi tako multifunkciós babakocsi 3in1 babyshop komplett gyerekszoba babaszoba szekrény utazóágy gyerekszoba játszószőnyeg eladó játszószőnyeg akció játszószőnyeg ár játszószőnyeg járóka olcsón utazóágy akció utazóágy eladó járóka eladó utazóágy akciós utazóágy járóka akció olcsó utazóágy

BIZTONSÁG OTTHON

15 terméket találtam.

A gyermekünk a legféltetteb kincsünk, ezért óvjuk és védjük őt! A piciknek az első pár évben nem alakul még ki...

Bővebben

Alkategóriák

 • Légzésfigyelő

  A bölcsőhalál minden szülő rémálma. A bölcsőhalál okai még ismeretlenek az orvostudomány előtt, annyi ismeretes, hogy az éjszakai alvás során következik be és újszülött kortól egy éves korig veszélyeztetettek gyermekeink. Okainak kutatása mellett egyenlőre egyetlen megelőző készüléket ismerünk: a légzésfigyelőt. A légzésfigyelő a baba éjszakai lélegzetvételeit figyeli. A légzésfigyelő a matrac alá helyezett tappancsokkal folyamatosan figyeli babád légzését, és riaszt, ha kihagyás történik benne, így megfelelő elsősegélyben részesíthated babádat, ha szükség van rá. Némely légzésfigyelő bébiőr is egyben így az éjszakai felébredést is jelzi. Különösen ajánlott a légzésfigyelő ikerbabáknak, koraszülött babáknak és kisebb APGAR - tesztel született babáknak. Bővebb tájékoztatót a bölcsőhalálról az Alicia.hu Baba magazinban olvashat.

 • Bébiőrző

  A bébiőr olyan eszköz, melynek segítségével babája minden lélegzetvételét hallhatja, hallhatja, ha felébred, hallhatja, ha felsír akkor is, ha nincs a közelben. Bébiőr működtethető elektromos hálózatról, de elemekkel is, így bárhová magával viheti a megadott távolságon belül. A bébiőrök adó és vételi távolsága több száz méter is lehet, így akár a közeli kertben is hallhatja babája hangját.

 • Hőmérő, lázmérő

  Fontos biztonsági és babaápolási kellék a lázmérő. Az Alicia.hu Bababoltban sok féle lázmérő közül választhat. A digitális lázmérők digitális kijelzőjén nem csak a mért eredmény látható, amelyet hangadással jelez a gép, de az utolsó vagy az utolsó két mért adat is megjelenik. Az utazó lázmérő szett kirándulás, vagy nagyobb utak elengedhetetlen kelléke. A flexibilis fejjel ellátott lázmérők feje rugalmas, így egészen kis babák hőmérsékletét is biztonsággal meg lehet mérni. Létezik cumi lázmérő csecsemőknek, de vízhatlan lázmérőt is megtalálható bababoltunkban a homlokhőmérő és fülhőmérős változat mellett.

 • Ajtórács

  Az ajtórács hasznos kiegészítő a kisbabás családoknál. Mikor már kisbabád kúszva-mászva elindul felfedezőútra le kell zárni előle a biztonságára veszélyes helyeket. Ilyen helyek a veszélyes lépcsők, lépcsőházak vagy a konyha illetve a fürdőszoba. A lezárt helyiségek mellett az ajtóráccsal a családi kutyát is távol tarthatod a kisgyerekedtől. Egyes ajtórácsok a nagyobb gyerekek biztonságát is garantálják, mivel olyan biztonsági zárral vannak ellátva, amelyet a gyerekek nem tudnak kinyitni.

 • Sarokvédő, biztonságos otthon

  Minden szülő óvja és félti gyermekét a külvilágtól és ennek érdekében a gyermektermékekre szakosodott gyártók több bababiztonsági terméket kínálnak. Gyermekbiztonság kategóriában gyűjtötte össze az Alicia.hu Babbolt mindazon termékeket, amelyek a gyermekek megóvására hivatottak. Legyen az otthon, kiságyban, fürdőszobában, utcán, utazáskor, kiránduláskor...


Manola Gyermekbútor

Hírlevél

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-1-445-1000 ---- +36-70-572-8688

E-mailt küldök